Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada padişahla öpüşmek

Rüyada padişahla öpüşmek

Rüyada padişahla öpüşmek çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada padişahla öpüşmek gördüyseniz:

  • Çocuklarınız olsun ya da olmasın sizden yaşça genç kimselerle fikir ayrılıklarınız olabilir.

Rüyada eşini padişah görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada padişahtan altın almak kısmetli bir işe atılmaya, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada padişahla yemek yemek rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada padişahı görmek birçok kişinin yardımına koşulacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına işaret eder.

Rüyada padişahla evlenmek rakibine karşı galibiyet kazanacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına delalettir.

Rüyada padişahla konuşmak şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, resmi bir göreve getirileceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş padişah görmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına işarettir.

Rüyada eşinin padişah olduğunu görmek düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, çok büyük bir rahatlığa ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments