Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada padişahla evlenmek

Rüyada padişahla evlenmek

Rüyada padişahla evlenmek aksiliklerin yaşanacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada padişahla evlenmek gördüyseniz:

  • Biraz daha uyumlu olmayı denemelisiniz zaten nasıl davranırsanız davranın istekleriniz bir bir gerçekleşiyor.

Rüyada padişahın kızıyla evlenmek neşeli ve keyifli günler geçireceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada padişahla evlenmek sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Rüyada padişahın oğluyla evlenmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına işarettir.

Rüyada padişahın huzuruna çıkmak geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına rivayet eder.

Rüyada bir padişah görmek kötü günler görüleceğine, özel muamele göreceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada padişahla yatmak edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada padişahtan hediye almak huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına yorulur.

Rüyada padişah kavuğu görmek kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments