Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada padişahı görmek

Rüyada padişahı görmek

Rüyada padişahı görmek kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, gözden düşeceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, nasibin bollaşacağına, pek az kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada padişahı gördüyseniz:

  • Hava şartlarına göre gereken tedbirleri almanız, oluşabilecek herhangi bir rahatsızlıği önleyebilir.

Rüyada padişahın huzuruna çıkmak borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, yeni ev eşyaları alınacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş padişah görmek uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine yorulur.

Rüyada padişahla yatmak yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada padişahı görmek tövbe etmeden vefata, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına işaret eder.

Rüyada padişahın karısı olduğunu görmek büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, maddi anlamda feraha ermeye, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı tabir olunur.

Rüyada padişah sarığı görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına inanılır.

Rüyada padişah eşi olmak hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına işarettir.

Rüyada padişah kavuğu görmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments