Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada padişahla yemek yemek

Rüyada padişahla yemek yemek

Rüyada padişahla yemek yemek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine rivayet eder.

Rüyada padişahla yemek yemek gördüyseniz:

  • Doğru veya yanlış herkesin anlatacak uzun bir hikayesi vardır.

Rüyada padişahla yemek yemek evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada padişahla konuşmak başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, uzun yıllar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada padişahı görmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada padişah olmak maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada padişahın karısı olduğunu görmek kafa dağıtacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza rivayet eder.

Rüyada padişahla evli olmak çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, malının artmasını sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada padişah kavuğu görmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada padişah kabri görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments