Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada padişahtan altın almak

Rüyada padişahtan altın almak

Rüyada padişahtan altın almak sorunlarının ortadan kalkacağına, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada padişahtan altın almak gördüyseniz:

  • Mücadele ortamlarında kazanan, ilerleyen veya önemli bir konuda sıçrama yapan taraf olmak için gerekli değişiklikleri yapmalısınız.

Rüyada padişahtan altın almak çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada padişahla evli olmak biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada padişahla evlenmek güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, zor bir durumda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada padişah kaftanı görmek kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada padişahın oğlu olmak dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada padişah kılıcı görmek kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada osmanlı padişahı görmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada padişahı korumak daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, hayırla yad etmeye, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments