Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aya uçmak

Rüyada aya uçmak

Rüyada aya uçmak ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, kafasındaki sorunları çözeceğine, kimseyle konuşmayacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine inanılır.

Rüyada aya uçmak gördüyseniz:

  • Sizi kontrol etmeye veya yönlendirmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada aya uçmak sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine yorulur.

Rüyada aya doğru uçmak sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada ayasofya camisini görmek o masumların bedduasını alacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına alamet eder.

Rüyada aya tutunmak müjdeli bir haber alacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, de elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada aya gittiğini görmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına alamet etmektedir.

Rüyada aya yaklaşmak zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada aya çıkmak herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada aya ayak basmak düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments