Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aya çıktığını görmek

Rüyada aya çıktığını görmek

Rüyada aya çıktığını görmek gayrimenkul işine girip zengin olacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, başarısız olacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada aya çıktığını gördüyseniz:

  • Borca girmemeye veya harcamalarınızı kontrol etmeye gayret etmenizde fayda var.

Rüyada aya çıktığını görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada aya bakarak dua etmek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada aya yaklaşmak endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada aya uçmak esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına yorulur.

Rüyada aya gittiğini görmek yaptığı işten çıkarılacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada aya yolculuk yapmak işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına yorulur.

Rüyada aya bakmak maddi zarara gireceğine, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine yorulur.

Rüyada aya ayak basmak bir ortaklık kurulacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments