Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aya bakıp dua etmek

Rüyada aya bakıp dua etmek

Rüyada aya bakıp dua etmek saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, istenmeyen olayların olacağına, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, mutlu günlerin yakında olduğuna rivayet eder.

Rüyada aya bakıp dua etmek gördüyseniz:

  • İlginizi çeken konulara zaman ayırmanızı sağlayacak değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada aya bakıp dua etmek ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına yorulur.

Rüyada aya bakıp dilek dilemek hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada yıldızlara bakıp dua etmek yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, ana baba sözü dinlemeye delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne bakıp dua etmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada aya bakarak dua etmek sevap işleyeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Rüyada aynaya bakıp başkasını görmek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, anne baba ile ters düşüleceğine inanılır.

Rüyada kabeye bakıp ağlamak maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, büyük tartışmaların sonlanacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada fal bakıldığını görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments