Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el ayası görmek

Rüyada el ayası görmek

Rüyada el ayası görmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, yaşlılığında da rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada el ayası gördüyseniz:

  • Özel bazı ilişkilerinizde meydana gelen değişiklikler yaşadığınız yerde olumlu etki yaratabilir yaşam kalitenizi yükseltebilir.

Rüyada el ayası görmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, isteklerini yerine getireceğine inanılır.

Rüyada aya bakmak nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, kolaylık sağlayacağına, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Rüyada aya yolculuk yapmak uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, yeni şeyler deneneceğine delalet eder.

Rüyada ayasofya cami görmek zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine işarettir.

Rüyada aya çıktığını görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada aya dokunmak yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada aya yaklaşmak hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayasofya camisini görmek kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments