Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aya çıkmak

Rüyada aya çıkmak

Rüyada aya çıkmak bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aya çıkmak gördüyseniz:

  • Yatırımlarınız konusunda net düşünmenizde fayda var.

Rüyada aya çıkmak bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, engel tanımayan biri olacağına işarettir.

Rüyada aya yükselmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada aya uçmak duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada aya gitmek kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada aya bakıp dilek dilemek yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına işaret eder.

Rüyada aya yolculuk yapmak kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, yeni iş teklifleri alacağına işaret eder.

Rüyada el ayası görmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına inanılır.

Rüyada aya gittiğini görmek huzurunun bozulacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments