Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aya ayak basmak

Rüyada aya ayak basmak

Rüyada aya ayak basmak yanlış yatırımlar yapılacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine tabir olunur.

Rüyada aya ayak basmak gördüyseniz:

  • Hiç hoşunuza gitmeyen kişilerle diyalog kurmak, bazı anlaşmaları yenilemek, geçmişte ele aldığınız konularla ilgili çalışmalar yapmak veya bütçe hesaplarını hızlandırmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada aya ayak basmak yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada aya bakarak dua etmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, istediği noktalara ulaşacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına işarettir.

Rüyada el ayası görmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, tersliklerin yoluna gireceğine, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada ayasofya camisini görmek yaşamının da düzene gireceğine, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada aya çıkmak verimliliğinin artacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, umutların yıkılacağına delalet eder.

Rüyada aya uçmak sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada aya dokunmak iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada ayasofya cami görmek acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, yeni bir çevre edinileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments