Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aya doğru uçmak

Rüyada aya doğru uçmak

Rüyada aya doğru uçmak çektiği sıkıntıların daha da artacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, huzurunun artacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada aya doğru uçmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yardım etmek için ani hareketler yapmamaya dikkat edin.

Rüyada aya doğru uçmak emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına yorulur.

Rüyada aya uçmak iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, yaralarına da merhem olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aya yolculuk yapmak kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada aya çıkmak bir toplulukla beraber hareket edileceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, Allah katında günahlarının affolacağına inanılır.

Rüyada ayasofya camisini görmek dik durmaya çalışacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada ayasofyauda namaz kılmak aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine yorulur.

Rüyada aya bakmak neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine alamet eder.

Rüyada aya bakıp dilek dilemek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments