Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayasofya camisini görmek

Rüyada ayasofya camisini görmek

Rüyada ayasofya camisini görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, büyük bir üne sahip olunacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayasofya camisini gördüyseniz:

  • Her şeyden önce iş yerinizdeki huzursuzluklardan tamam olarak kurtulabilirsiniz.

Rüyada ayasofya cami görmek yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, maddi çıkmazların biteceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine işarettir.

Rüyada ayasofya camisini görmek hayatının karışacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına yorulur.

Rüyada aya bakıp dilek dilemek hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına delalettir.

Rüyada aya ayak basmak başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına alamet etmektedir.

Rüyada aya uçmak aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aya çıkmak sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada aya yaklaşmak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aya çıktığını görmek çok büyük atılımlar yapılacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments