Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aya gitmek

Rüyada aya gitmek

Rüyada aya gitmek kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, elde bulunan imkânların artacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada aya gitmek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı zevkleri paylaşmayan kişilerle tartışmamaya çalışmalısınız.

Rüyada aya gitmek ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, işinden uzaklaşacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada aya doğru uçmak önemli atılımlar yapacağına, sorunlarının yakında biteceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına işarettir.

Rüyada aya yolculuk yapmak haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada aya çıkmak karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada aya yaklaşmak hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına işarettir.

Rüyada el ayası görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada aya tutunmak çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine işarettir.

Rüyada ayasofya cami görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, maddi açıdan ferahlayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments