Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aya bakmak

Rüyada aya bakmak

Rüyada aya bakmak işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına, o masumların bedduasını alacağına rivayet eder.

Rüyada aya bakmak gördüyseniz:

  • Başkalarını takip etmek yerine kendi yolunuzu kendiniz çizin.

Rüyada aya bakmak yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada el ayası görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine inanılır.

Rüyada ayasofya camisini görmek üzüleceğine, yıpranacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada aya çıkmak hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına delalettir.

Rüyada aya bakarak dua etmek sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada aya bakıp dilek dilemek başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada aya ayak basmak maddi ve manevi olarak sevineceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına işaret eder.

Rüyada ayasofya cami görmek kendisini sorgulama gereği duyacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments