Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aya bakıp dilek dilemek

Rüyada aya bakıp dilek dilemek

Rüyada aya bakıp dilek dilemek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine, büyük bir karar verileceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine inanılır.

Rüyada aya bakıp dilek dilemek gördüyseniz:

  • Çok fazla iş yüklenip düşünecek zaman bulamamanız yararınıza sonuçları geciktirebilir.

Rüyada aya bakıp dilek dilemek kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada aya bakıp dua etmek kötü günlerin geride kalacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kayan yıldıza bakıp dilek tutmak yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabeye bakıp ağlamak sıkılacağına ve üzüleceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada yıldızlara bakıp dua etmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, geçiminin zorlaşacağına delalet eder.

Rüyada aynaya bakıp kendini görememek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına delalet eder.

Rüyada kahve falı bakıldığını görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, ruhunun dinleneceğine delalet eder.

Rüyada fal bakıldığını görmek eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments