Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabeye bakarak dua etmek

Rüyada kabeye bakarak dua etmek

Rüyada kabeye bakarak dua etmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabeye bakarak dua etmek gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda kaplumbağa hızıyla ilerleme sağlanıyor olması sizi rahatsız edebilir.

Rüyada kabeye bakarak dua etmek kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine yorulur.

Rüyada aynaya bakarak dua etmek dedikodu edeceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine işaret eder.

Rüyada aya bakarak dua etmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, ekmek bulamayacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına inanılır.

Rüyada gökyüzüne bakarak dua etmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına alamet eder.

Rüyada aynaya bakarak süslenmek hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, Allah’a dua edeceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına delalet eder.

Rüyada aynaya bakarak oynamak hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada denize bakarak ağlamak attığı her adımda çok zarar edeceğine, güzel huylarının değişeceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine rivayet eder.

Rüyada bakara suresinin son iki ayetini okumak büyük çaba sarfedeceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments