Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzüne bakarak dua etmek

Rüyada gökyüzüne bakarak dua etmek

Rüyada gökyüzüne bakarak dua etmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne bakarak dua etmek gördüyseniz:

  • İşinizde tamamlamadığınız konuları gözden geçirerek, unutulan birşeyin olup, olmadığına bakmalısınız.

Rüyada gökyüzüne bakarak dua etmek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına yorulur.

Rüyada aya bakarak dua etmek aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına yorulur.

Rüyada aynaya bakarak dua etmek zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine alamet eder.

Rüyada kabeye bakarak dua etmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada bakara suresi görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aynaya bakarak ağlamak hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, bir şeyden sorumlu tutulduğuna delalettir.

Rüyada bakara okuduğunu görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına delalettir.

Rüyada aynaya bakarak süslenmek ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments