Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özlediğini görmek

Rüyada özlediğini görmek

Rüyada özlediğini görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada özlediğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin söz veya hareketlerinden rahatsızlık duyabilirsiniz.

Rüyada özlediğin birinin geldiğini görmek kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, kazançlı bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada özlediğin arkadaşını görmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, hayatın pahalılaşmasına alamet etmektedir.

Rüyada özledin birini görmek keyfinin ve moralinin kaçacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin özlediğini görmek yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada özlediğin birine sarılmak iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına yorulur.

Rüyada ölen birini özlemek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini özlemek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına delalettir.

Rüyada özlediğin erkeği görmek mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments