Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özlediğin birinin geldiğini görmek

Rüyada özlediğin birinin geldiğini görmek

Rüyada özlediğin birinin geldiğini görmek karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, üzüleceğine, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, kara kara düşünür olacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada özlediğin birinin geldiğini gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz açısından ise, şaşırtıcı gelişmeler veya gizli bağlantılar söz konusu olabilir.

Rüyada özlediğin birinin geldiğini görmek haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birini özlemek dünyevi hayatını garanti altına alacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına yorulur.

Rüyada özlediğiniz birini görmek ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada kardeşini özlemek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada özlediği için ağlamak dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, ailesini kaybedeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliye özlediğini söylemek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, hasadının tarlasında kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini özlediğini söylemek ev taşımaya, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada babayı özlemek sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments