Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özledin birini görmek

Rüyada özledin birini görmek

Rüyada özledin birini görmek kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına yorulur.

Rüyada özledin birini gördüyseniz:

  • Farklı yaklaşımları da dikkate almanız gerekiyor.

Rüyada özlediği kişiyi görmek onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, dileklerin kabul olacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliye özlediğini söylemek yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine özlediğini söylemek aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kardeşini özlemek endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada ölüyü özlemek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ölen birini özlemek sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına inanılır.

Rüyada özlediğin kişiye sarılmak diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, işsizseniz işe gireceğinize alamet eder.

Rüyada özlediğin birine sarılmak uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, bazı adımlar atacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments