Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özlediğin birine sarılmak

Rüyada özlediğin birine sarılmak

Rüyada özlediğin birine sarılmak sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine, kırgınların barışacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada özlediğin birine sarılmak gördüyseniz:

  • Aşırı hassasiyet yanlış kararlara neden olabilir.

Rüyada özlediği birine sarılmak duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına inanılır.

Rüyada özlediğin birine sarılmak verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, kendisini işine vereceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına işaret eder.

Rüyada özlediğine sarılmak kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına işaret eder.

Rüyada özlediğin kişiye sarılmak o kişiyle güzel günler geçireceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, korkularını yeneceğine delalettir.

Rüyada birini özlediğini görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, fırsatların istenmeden harcanacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine işarettir.

Rüyada çok özlediğin birini görmek istediği noktalara ulaşacağına, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza tabir olunur.

Rüyada özlediği insanı görmek çok büyük kazançlar getireceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada anneni özlemek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments