Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özlediğin arkadaşını görmek

Rüyada özlediğin arkadaşını görmek

Rüyada özlediğin arkadaşını görmek iyi habere, uğursuzlukların kol gezeceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada özlediğin arkadaşını gördüyseniz:

  • Çocuk sahibi olmak isteyen çiftler çocuk sahibi olabilirler veya çocuğu olanların çocuklarıyla ilgili gelişmeler yüzlerini güldürebilir.

Rüyada özlediğin arkadaşını görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada özlediğin bir arkadaşını görmek ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada özlediğin birini görmek kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına delalettir.

Rüyada geçmişi özlemek maddi ve manevi olarak yıkılacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine işarettir.

Rüyada özlediği kişiyi görmek başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, işlerin hafifleyeceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalet eder.

Rüyada birini özlediğini görmek elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, rakiplerine büyük fark atacağına yorulur.

Rüyada sevdiğini özlemek işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada özlediğin kişiyi görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, başarıları ile konuşulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments