Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birini özlemek

Rüyada ölü birini özlemek

Rüyada ölü birini özlemek çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, eve huzur dolacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, yalan söylemeye, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına delalettir.

Rüyada ölü birini özlemek gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmeniz kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada ölüyü özlemek fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada ölü birini özlemek doğru işler yapacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada özlediğin bir arkadaşını görmek istemediği halde borçlanacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine rivayet eder.

Rüyada çok özlemek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada çok özlediğin birini görmek yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annesini özlemek sözlerinden çıkmayacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, helal rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada özlediğin birine sarılmak aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, para pul sahibi olacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize işaret etmektedir.

Rüyada eşini özlemek rütbe edineceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments