Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini çok özlemek

Rüyada birini çok özlemek

Rüyada birini çok özlemek çok büyük çalışmalara girileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, güzel haberlerin alınacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada birini çok özlemek gördüyseniz:

  • Eski hedeflerinizi veya eğilimlerinizi hatırlayabilirsiniz.

Rüyada özlediği birini görmek yaptığı işten çıkarılacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine inanılır.

Rüyada özlediğin birine sarılmak gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, stresten uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen birini özlemek bekarsa evleneceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına delalettir.

Rüyada özlediği kişiyi görmek tecrübe kazandıracağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş anneyi özlemek maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına işaret eder.

Rüyada özlediğin kişiyi görmek parasal ferahlığa çıkılacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine tabir olunur.

Rüyada çok özlediğin birini görmek insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına alamet eder.

Rüyada kardeşini özlemek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments