Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özlediği insanı görmek

Rüyada özlediği insanı görmek

Rüyada özlediği insanı görmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, alkış alacağına, gelirinin garanti olacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine inanılır.

Rüyada özlediği insanı gördüyseniz:

  • Dayanılması zor fırsatlar zorlu da olsa müdahalenizi gerektiriyor.

Rüyada özlediği insanı görmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına inanılır.

Rüyada özlediğin insanı görmek başarılı ve kazançlı olacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine rivayet eder.

Rüyada anneni özlemek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına delalet eder.

Rüyada birini çok özlemek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına yorulur.

Rüyada özlediğin kişiye sarılmak maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, koltuğunun yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada özlediğiniz birini görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin özlediğini görmek ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni özlediğini görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments