Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisini özlemek

Rüyada sevgilisini özlemek

Rüyada sevgilisini özlemek hayatın belli bir düzene oturacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, sağlık sorunları varsa düzeleceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisini özlemek gördüyseniz:

  • Yardımlarınızın kısa sürede karşılığını alabilirsiniz.

Rüyada sevgiliyi özlemek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, hastalıkların kalmayacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisini özlemek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, malının, parasının ve makamının artacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin özlediğini görmek aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, borcunun çok olacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliye özlediğini söylemek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni özlediğini görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgili özlemek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına yorulur.

Rüyada çok özlediği birini görmek rızkın gittikçe azalacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok özlediğin birini görmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments