Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özlediğin birini öpmek

Rüyada özlediğin birini öpmek

Rüyada özlediğin birini öpmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, birlikte bazı işler yapılacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine yorulur.

Rüyada özlediğin birini öpmek gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınız suçluları ortaya çıkartarak, suçsuzların özgür kalmasına yardım edebilir.

Rüyada özlediğin birini öpmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada özlediğini görmek kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine işaret eder.

Rüyada özlediğin birini görmek yeni bir eve ve semte taşınılacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi özlemek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, daha fazla gelire kavuşacağına işarettir.

Rüyada özlediğin kişiye sarılmak işlerinin de bir düzene oturacağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisini özlemek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına, yüzünü güldüreceğine alamet eder.

Rüyada birini özlediğini görmek görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada birini özlediğini söylemek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments