Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özlediği birini görmek

Rüyada özlediği birini görmek

Rüyada özlediği birini görmek istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada özlediği birini gördüyseniz:

  • Araştırmacı olmanız durumunda, avantajınıza kullanabileceğiniz şeyler bulabilirsiniz.

Rüyada özlediğin birinin geldiğini görmek kapanan bütün kapıların açılacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini özlemek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına delalet etmektedir.

Rüyada özlediği birini görmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada çok özlediğin birini görmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, sorunların çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada özlediğini görmek kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine özlediğini söylemek borçlarını kolayca ödeyeceğine, beğenilen işlere imza atacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada özlediğin erkeği görmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada özlediği için ağlamak rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments