Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özlediği için ağlamak

Rüyada özlediği için ağlamak

Rüyada özlediği için ağlamak sağlığına kavuşacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, işine dört elle sarılacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada özlediği için ağlamak gördüyseniz:

  • Riskli yerlerden uzak durmanızda veya riskli hareketlerden kaçınmanızda fayda var.

Rüyada özlediği için ağlamak iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına inanılır.

Rüyada çok özlediğin birini görmek aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine delalettir.

Rüyada özlediğimiz birini görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, yeni bir eve sahip olunacağına yorulur.

Rüyada özlediğini görmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliye özlediğini söylemek çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, dış ticarete atılacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyi özlemek tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına inanılır.

Rüyada özlediğin kişileri görmek sevgi dolu haberler alınacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada özlediğin insanı görmek bolluk ve berekete kavuşacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments