Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok özlediğin birini görmek

Rüyada çok özlediğin birini görmek

Rüyada çok özlediğin birini görmek rahat edeceğine, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, neşesinin de yerine geleceğine, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada çok özlediğin birini gördüyseniz:

  • Bazı konularda detaylı açıklamalar yapmamanız veya net olmamanız durumunda sorgulamalar artabilir.

Rüyada bir kişiyi özlemek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına delalet etmektedir.

Rüyada özlediğin bir arkadaşını görmek ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, vefakar bir insan olunacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğini özlemek eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geçmişi özlemek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, sıkıntının günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş anneyi özlemek ona dört elle gönülden bağlanacağına, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin özlediğini görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, işsizin iş bulacağına, büyük bir işe kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada özlediğin kişiyi görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, rahatsızlık duyulacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada özlediği birine sarılmak bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments