Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine özlediğini söylemek

Rüyada birine özlediğini söylemek

Rüyada birine özlediğini söylemek yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, mali krize gireceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine özlediğini söylemek gördüyseniz:

  • Aklınıza esen herşeye birden sahip olmak için acele etmeyin.

Rüyada birini özlediğini söylemek kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada özlediğini söylemek alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliye özlediğini söylemek işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada birine özlediğini söylemek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına yorulur.

Rüyada sevgilisini özlemek yapılan ortaklıkların bozulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine işarettir.

Rüyada anneni özlemek ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine işarettir.

Rüyada ölüyü özlemek başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin seni özlediğini görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments