Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özel harekatçı olmak

Rüyada özel harekatçı olmak

Rüyada özel harekatçı olmak bilgiyle donanacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, keyifli sohbetler edeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada özel harekatçı olmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilerletmenizi sağlayacak davetler alabilirsiniz.

Rüyada özel harekat görmek elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine inanılır.

Rüyada özel harekat olduğunu görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, işlerin sarpa saracağına rivayet eder.

Rüyada özel harekatçı olmak yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada özel harekat polisi görmek aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, iyileşme göstereceğine işarettir.

Rüyada özel bölgeyi kıllı görmek galibiyetlerinin artacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, üstünlük elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada özel bölgeyi temizlemek hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, gelirinin de garanti altında olacağına rivayet eder.

Rüyada özel bölgeyi görmek burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına işarettir.

Rüyada erkeğin özel bölgesini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, zenginlik kazanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments