Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özel bölgeyi kıllı görmek

Rüyada özel bölgeyi kıllı görmek

Rüyada özel bölgeyi kıllı görmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, kendi işine kavuşacağına, aşık olacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada özel bölgeyi kıllı gördüyseniz:

  • Gaflar yapılabilir, ağızdan kaçan kelimeler sorun yaratabilir.

Rüyada özel bölge kıl görmek kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada özel bölgede kıl görmek dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, seçkin bir eleman haline geleceğine, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada özel bölgeyi kıllı görmek lüksüne de lüks katacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, üzüleceğine, yıkılacağına işaret eder.

Rüyada özel bölgeye ağda yapmak sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına yorulur.

Rüyada kadının özel bölge görmek işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, doğru yatırımlar yapacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine inanılır.

Rüyada kendi özel bölgesini görmek hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret eder.

Rüyada kadının özel bölgesini görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına işarettir.

Rüyada kadın özel bölgesi görmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, gelirinin artacağına, gönlünün ferahlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments