Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özel harekat olduğunu görmek

Rüyada özel harekat olduğunu görmek

Rüyada özel harekat olduğunu görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, daha fazla başarı kazanılacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına alamet eder.

Rüyada özel harekat olduğunu gördüyseniz:

  • Aşırı israrcı yapıdasınız.

Rüyada özel harekat olduğunu görmek idealist kimse olacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada özel harekat görmek mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada özel harekat polisi görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada özel harekatçı olmak kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına delalet eder.

Rüyada özel kalem müdürü görmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin özel yerini görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine delalet eder.

Rüyada kadın özel bölge görmek mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine alamet eder.

Rüyada özel araba görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments