Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özel harekat polisi görmek

Rüyada özel harekat polisi görmek

Rüyada özel harekat polisi görmek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, başarısızlığa düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada özel harekat polisi gördüyseniz:

  • İş birliği yapılması gereken, ortaklık ya da ilişkilerinizi ilgilendiren konularda konuyu ilgilendiren kişilerle konuşmak isteyebilirsiniz.

Rüyada özel harekat polisi görmek büyük bir ilgi ve değer göreceğine, güçlendikçe güçleneceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına delalet eder.

Rüyada özel harekat olduğunu görmek kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada özel harekatçı olmak rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada özel harekat görmek müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada özel polis görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada özel güvenlik olmak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına tabir olunur.

Rüyada özel bölgeyi temizlemek sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin özel bölgesini görmek sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments