Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özel bölgeyi görmek

Rüyada özel bölgeyi görmek

Rüyada özel bölgeyi görmek mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinizin bozulacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına işaret eder.

Rüyada özel bölgeyi gördüyseniz:

  • Riskli girişimlerden uzak durmakta fayda var.

Rüyada başkasının özel bölgesini görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada kadın özel bölge görmek çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin özel bölgesini görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi özel bölgesini görmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın özel bölgesi görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kadının özel bölgesini görmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına delalettir.

Rüyada özel bölge görmek borçların bir türlü ödenemeyeceğine, işlerin günden güne daha da artacağına, ne yapacağını şaşıracağına tabir olunur.

Rüyada özel bölgeye ağda yapmak çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, başarıya giden yolların açılacağına, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments