Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin özel bölgesini görmek

Rüyada erkeğin özel bölgesini görmek

Rüyada erkeğin özel bölgesini görmek her şeyin ters gideceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, sorunlarının birken beş olacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine işaret eder.

Rüyada erkeğin özel bölgesini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız mevcut yaşamınıza mutluluk getirebilir.

Rüyada erkeğin özel bölgesini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada özel bölgede kan görmek işsizseniz işe gireceğinize, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına alamet eder.

Rüyada özel bölgede kıl görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada özel bölgeye ağda yapmak parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına alamet eder.

Rüyada birinin özel bölgesini görmek ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına inanılır.

Rüyada kadının özel bölgesini görmek sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kadının özel bölgesini görmek verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına delalettir.

Rüyada kadın özel bölgesi görmek işinde dar boğaza gireceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments