Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özel bölgeyi temizlemek

Rüyada özel bölgeyi temizlemek

Rüyada özel bölgeyi temizlemek hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, evlerindeki huzurun artacağına, yokluk içine düşeceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına inanılır.

Rüyada özel bölgeyi temizlemek gördüyseniz:

  • Kazanacağınız tecrübeler yaşam tarzınızda değişiklik yapmanıza yardım edecek fikirler edinmenizi sağlayabilir.

Rüyada özel bölge temizlemek ün yapmayı başaracağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına işaret eder.

Rüyada özel bölgeyi temizlemek ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada özel bölgede kıl görmek ortaklı işlere girileceğine, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada özel bölgede kan görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, dertlerin sona ereceğine, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada özel bölgeyi kıllı görmek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kendi özel bölgesini görmek aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına yorulur.

Rüyada birinin özel bölgesini görmek ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, birlikte bazı işler yapılacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın özel bölge görmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments