Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özel harekat görmek

Rüyada özel harekat görmek

Rüyada özel harekat görmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada özel harekat gördüyseniz:

  • Erkekseniz patronunuzla ya da üzerinizde yetki sahibi olan birisi ile anlaşmazlıklarınız olabilir.

Rüyada özel harekatçı olmak yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına delalettir.

Rüyada özel harekat görmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına delalettir.

Rüyada özel harekat olduğunu görmek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada özel harekat polisi görmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, elindekileri de kaptıracağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada özel bölgeyi temizlemek kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada özel bölgede kan görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, güneşli ve güzel günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada özel uçağa binmek büyük kazançlar elde edileceğine, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi özel bölgesini görmek çevre değiştireceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments