Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özel güvenlik olmak

Rüyada özel güvenlik olmak

Rüyada özel güvenlik olmak işlerinin bir anda bozulacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, makamının ve ününün artacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına inanılır.

Rüyada özel güvenlik olmak gördüyseniz:

  • Hayatınıza farklı bir gözle bakabilirsiniz.

Rüyada özel güvenlik görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, şanssızlık yaşanacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada özel güvenlik olmak rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini güvenlik görevlisi görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine inanılır.

Rüyada bayan güvenlik görmek çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada güvenlik kıyafeti görmek mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına tabir olunur.

Rüyada güvenlikçi olmak atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, akıl vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada güvenlik görevlisinden kaçmak rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına, kolay yollardan kazanacağına işaret eder.

Rüyada güvenlik görevlisi görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments