Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özel polis görmek

Rüyada özel polis görmek

Rüyada özel polis görmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, onun istediği yoldan gideceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada özel polis gördüyseniz:

  • Genelde iyimser bir yapı izliyorsunuz.

Rüyada özel polis görmek hoşluklarla karşılaşacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına işaret etmektedir.

Rüyada özel harekat polisi görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada özel ders vermek yeni projelerin ve planların tutacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, mutluluğunu çoğaltacağına işaret etmektedir.

Rüyada özel harekatçı olmak kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada özel güçler görmek rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına işaret eder.

Rüyada özel yeteneklere sahip olmak çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada özel güçlerinin olduğunu görmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bekarlar için mutlu bir karşılaşma inanılır.

Rüyada özel arabaya binmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments