Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin özel bölgesini görmek

Rüyada birinin özel bölgesini görmek

Rüyada birinin özel bölgesini görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, onları koruyup kollayacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin özel bölgesini gördüyseniz:

  • Çok fazla görev veya iş yüklenebilir ya da düşüncesizce para harcayabilirsiniz.

Rüyada özel bölgede kıl görmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine delalettir.

Rüyada kadın özel bölgesi görmek başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, rızkının çeşitleneceğine delalettir.

Rüyada kadının özel bölgesini görmek elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının özel bölgesini görmek kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, iyi geçiminin biteceğine işarettir.

Rüyada kendi özel bölgesini görmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin özel bölgesini görmek üzülmesine dahi gerek olmayacağına, zor durumların sona ereceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına işarettir.

Rüyada özel bölgeyi temizlemek makbul olmayan işler yapacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada erkeğin özel bölgesini görmek sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments