Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özel bölgeyi traş etmek

Rüyada özel bölgeyi traş etmek

Rüyada özel bölgeyi traş etmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada özel bölgeyi traş etmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin ilerlemenizi engelleme veya durdurma eğilimi konusunda ikna olmuşa benziyorsunuz.

Rüyada kadın özel bölgesi görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, iyi habere, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına alamet eder.

Rüyada bir kadının özel bölgesini görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada özel bölgeyi görmek dertlerine derman arayacağına, sorunlarının sona ereceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada özel bölgeye ağda yapmak daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine yorulur.

Rüyada kadının özel bölgesini görmek zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, helal rızka kavuşacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada özel bölgeyi kıllı görmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına yorulur.

Rüyada kendi özel bölgesini görmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin özel bölgesini görmek hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, çok zor günler yaşayacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments