Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi özel bölgesini görmek

Rüyada kendi özel bölgesini görmek

Rüyada kendi özel bölgesini görmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi özel bölgesini gördüyseniz:

  • Bazı konularda meydana gelen karışıklıklar ya da yanlış anlaşılmalar size sıkıntı verebilir.

Rüyada bir kadının özel bölgesini görmek sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada birinin özel bölgesini görmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, zenginliği bulacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine yorulur.

Rüyada kadın özel bölgesi görmek sağlıklı ve zinde olacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada kadın özel bölge görmek büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine inanılır.

Rüyada özel bölge temizlemek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada özel bölgeye ağda yapmak mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının özel bölgesini görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hataların telafi edileceğine, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine işarettir.

Rüyada özel bölge görmek kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments