Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadının özel bölgesini görmek

Rüyada bir kadının özel bölgesini görmek

Rüyada bir kadının özel bölgesini görmek eline yüklü miktarda para geçeceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, büyük kazanç sağlanacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, kader çarkının kişiden yana döneceğine tabir olunur.

Rüyada bir kadının özel bölgesini gördüyseniz:

  • Yabancılarla ilişkiler, şirketin el değiştirmesi veya üst pozisyondaki kişilerin görev değişikliği sizin görevlerinizde artışa neden olabilir.

Rüyada kadın özel bölge görmek verilen bütün emeklerin heba olacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın özel bölgesi görmek Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kadının özel bölgesini görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, kendisini geliştireceğine tabir olunur.

Rüyada kadının özel bölgesini görmek kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kadının özel bölge görmek rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada özel bölgeyi kıllı görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, çok farklı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada özel bölgeye ağda yapmak sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine yorulur.

Rüyada erkeğin özel bölgesini görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments