Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının özel bölgesini görmek

Rüyada kadının özel bölgesini görmek

Rüyada kadının özel bölgesini görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada kadının özel bölgesini gördüyseniz:

  • Eskiye bağlı kalmak zor olabilir.

Rüyada kadının özel bölgesini görmek stresin ve üzüntülerin biteceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, günahtan temizlenmeye işaret eder.

Rüyada kadının özel bölge görmek kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın özel bölgesi görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kadının özel bölgesini görmek işlerinin gelişme göstereceğine, kötü düşmana, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadın özel bölge görmek kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, ömür boyu devam edeceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada özel bölgeyi görmek hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine inanılır.

Rüyada özel bölgede kan görmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada özel bölge kıl görmek görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments