Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın özel bölgesi görmek

Rüyada kadın özel bölgesi görmek

Rüyada kadın özel bölgesi görmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, eşi ile arasının açılacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine işarettir.

Rüyada kadın özel bölgesi gördüyseniz:

  • Başarılarınızla ezeli rakiplerinizi oldukça huzursuz ediyorsunuz.

Rüyada bir kadının özel bölgesini görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, başarısız olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadının özel bölge görmek ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadın özel bölge görmek zor bir işe girileceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine yorulur.

Rüyada kadın özel bölgesi görmek gücünün azalacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada kadının özel bölgesini görmek hayır duaları alınacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine yorulur.

Rüyada özel bölge görmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, hayatın temposunun yükseleceğine, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına delalettir.

Rüyada özel bölgeyi görmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada özel bölge temizlemek yeni kişilerle tanışacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments