Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özel bölgeye ağda yapmak

Rüyada özel bölgeye ağda yapmak

Rüyada özel bölgeye ağda yapmak bolluk ve bereket göreceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, onlar sayesinde moral bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada özel bölgeye ağda yapmak gördüyseniz:

  • Zekanızı kullanarak bir çok konuda kıskançlık çekebilecek derecede büyük başarılar kazanabilirsiniz.

Rüyada özel bölgeye ağda yapmak kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına rivayet eder.

Rüyada genital bölgeye ağda yapmak gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, çok mutlu bir yuva kurulacağına delalettir.

Rüyada genital bölgeye ağda yaptığını görmek yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına delalettir.

Rüyada kadının özel bölgesini görmek tersliklerin yoluna gireceğine, bol muhabbette kalacağına, haneye dertlerin gireceğine  yorulmaktadır.

Rüyada özel bölgeyi görmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işarettir.

Rüyada başkasının özel bölgesini görmek kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada özel bölge görmek çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin özel bölgesini görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments