Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oyuncak mermi görmek

Rüyada oyuncak mermi görmek

Rüyada oyuncak mermi görmek sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, işlerine dört elle sarılacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, makam ve rütbe edineceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına işaret eder.

Rüyada oyuncak mermi gördüyseniz:

  • Hiç olmadığınız kadar politik olmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada oyuncak mermi görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, evlat sahibi olunacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinde mermi tutmak kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine alamet eder.

Rüyada vücudunda mermi görmek huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada silaha mermi koymak yasaklı ve günahlı işler yapacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada mermi yediğini görmek kazancının çok daha fazla olacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın mermi görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada havada mermi görmek işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mermiyle vurulmak hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, kazancında artış olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments